rechtvaardig weekend

topaanbieding werd afgedroogd, Northenstars had de topaanbieding van de week met ELF!! doelpunten. Omit won nipt, maar terecht van WTA en lijkt niet van plan te degraderen. Een nobel streven. En iffootfan won de kraker.

Volgende week een kraker bij topaanbieding.com, waar iffootfan de 2e plaats veilig kan stellen, maar topaanbieding ook op gelijk hoogte kan komen, Omit thuis het opkomende northenstars mag bevechten, Neaman weer een opwaartse lijn zoekt en maroc de klos is. Een goede week allen!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.