Felicitaties voor MD Rovers

Het voltallige bestuur alsmede de spelersgroep en technische staf feliciteren MD Rovers met het behaalde kampioenschap in de VI.923.
Maar liefst 4 wedstrijden voor het einde zijn de Rovers niet meer in te halen. Met een gemiddelde van meer dan 5 doelpunten voor en minder dan 1 tegen en geen verliespunten, zal er zelden zo’n verdiende kampioen geweest zijn. Met meer dan 50 sterren moet het ook raar lopen om meteen weer te degraderen uit de V.
Veel succes in de V en veel plezier nog even bij ons!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.