https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
Categories
Hattrick

Supporters zien uit naar Northernstars

Reagerend op de vraag of ze uitzien naar de risico-wedstrijd bij WTA reageert de supporter verbaasd. “WTA? Dat zijn toch 7e-klasse tennissers? Volgende week gaan we weer voetballen kijken. Dan komen de Northernstars”. Net als de manager zijn dus ook de supporters met de toekomst bezig.
“Doordat de topsupporters totaal geen interesse hebben in WTA kan de wedstrijd gewoon doorgaan. De dreigementen zijn er, maar als er geen supporters meereizen, komen er ook geen problemen.” aldus coach Mischek.

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.