slechte zaak

Meer balbezit, een sterrenoverwicht en een hogere rating. Het mocht allemaal niet baten.
Een slapende verdediger en een dubieuze strafschop aan de ene kant, een heleboel gemiste kansen aan de andere kant. Resultaat: 2-0 voor de tennissers. Leuk voor de dames, hebben ze toch nog een feestje dit seizoen. Jammer voor topaanbieding. Gelukkig waren er geen supporters mee.
De topaanbieding was bij northernstars tegen de lions. Omit verliest punten, WTA de gelukkige club en de Rovers denderen door.

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.