WTA of Maroc?

Omit was dit keer de pechvogel van het weekend. Ze hadden dik moeten winnen, maar de spelers leken bij de afwerking al bezig met topaanbieding.com volgende week. De winnaar dan wordt 3e in de klasse en een van de 3 teams met een positief doelsaldo.

WTA wist de schade beperkt te houden bij Rovers en blijft daardoor in de race voor lijfsbehoud. Winst volgende week moet voldoende zijn.

Iffootfan is de terechte 2e, Northernstars is gedegradeerd

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.