WegTA

Ontzettend spannend was het vanavond. Zelfs nĂ¡ 90 minuten was niet bij iedereen duidelijk wie er zou degraderen. WTA degradeert en Maroc moet hard aan de slag om niet komend jaar alsnog te degraderen. (tip: trainen!)
Topaanbieding viert de 3e plek met een nieuwe spits. Ciro Raugei bereidt zich voor op de openingswedstrijd komend seizoen. Opnieuw tegen… Omit!
Allen een goede rustperiode en tot over 2 week!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.