Het wordt druk in de klasse

Het wordt druk in de klasse, want er zijn enkele toppers onderweg!

Uit de V komt Sybase, dat nog sterker is dan de Rovers.

Uit de VII komen Stroopwafel, dat met een mix van jeugd en ouderen meteen voor de 2e plek kan gaan. Ook Lichtenvoorde United zal met iffootfan, topaanbieding.com en Omit strijden om de plekken 2 t/m 6. Maroc en de Lions zullen flink moeten investeren om niet te degraderen.

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.