Warm welkom

Een warm welkom aan de nieuwkomers in de klasse: Sybase van boven en De Vliegende Leeuw (voorheen Stroopwafels) en Lichtenvoorde United van beneden. Vorige week schreven we al dat jullie allen hoge ogen zullen gooien in de klasse. Sybase is veruit favoriet voor de titel, maar het zou mooi zijn als ze dat worden met minder punten dan de kampioen van vorig jaar. Succes in de beker en tot volgende week!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.