sprokkelen bij Sybase?

Waar de Lions en Maroc vooraf de voornaamste kandidaten leken voor degradatie, knokken ze zich terug en zijn ze meteen in de eerste ronde de grote verrassingen. De Lions verrassen topaanbieding en winnen uit met liefst 3-4, Maroc krijgt te weinig met een gelijk spel bij Omit.

Sybase is al bijna kampioen. Wie is in staat puntjes te sprokkelen bij deze topploeg?

Het wordt een spannend seizoen!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.