Brede selectie brengt topaanbieding ronde verder

Na een slechte start van het 1e, heeft het 2e afgelopen woensdag de 3e ronde van de beker gehaald. Het team had slechts 2 spelers uit de basis van de A-selectie in zich, maar wist toch nipt te winnen bij VV Panninga.

Komende week zal de beker dan echt afgelopen zijn, want de de 33* van de woensdag-afdeling van topaanbieding steken schril af tegen ruim 40*van de bezoekers. We verwachten echter wel een volgepakt stadion en zullen proberen een doelpuntje mee te piccen om de fans te pleasen.

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.