https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
Categories
Hattrick

Brede selectie brengt topaanbieding ronde verder

Na een slechte start van het 1e, heeft het 2e afgelopen woensdag de 3e ronde van de beker gehaald. Het team had slechts 2 spelers uit de basis van de A-selectie in zich, maar wist toch nipt te winnen bij VV Panninga.

Komende week zal de beker dan echt afgelopen zijn, want de de 33* van de woensdag-afdeling van topaanbieding steken schril af tegen ruim 40*van de bezoekers. We verwachten echter wel een volgepakt stadion en zullen proberen een doelpuntje mee te piccen om de fans te pleasen.

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.