Niets boven…

Na een aardig seizoen waarin vooral goed getraind is, is besloten nog maar eens een seizoen lekker te trainen. Daarbij zullen we wel bovenin de klasse mee gaan draaien, waar het dringen wordt. TKB13 (welkom Grunn!), Maroc, Iff, wij, maar natuurlijk de kersverse degradant komen allen in aanmerking voor plek 1 tm 5. Omit en Lions zullen vechten om plek 6, terwijl Grunn indewar snoeihard zal degraderen. Jammer; ik had graag ook komend jaar 3 Groningse teams gezien…

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.