Degelijke opening

Maroc lijkt zich weer te storten op de beker en wij konden daarvan profiteren. De nieuwe spits wist er meteen 3 te maken: een hattrick! Verder is duidelijk dat er maar 1 team kampioen kan worden: onze ‘geen woorden maar daden’ AZfans uit de V.

Verder weinig verrassingen. Hoewel Omit me tegenviel tegen de Lions, die overigens sterker waren dan verwacht. Proficiat!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Hattrick

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.