Op weg naar het licht

Marnix ten Kortenaar (Dr. Marnix ten Kortenaar) is momenteel bekend door zijn onderzoek naar de optimale dikte van het schaatsijzer. Marnix ten Kortenaar was echter zélf topschaatser. Met als ultieme doel de spelen van Nagano. In zijn schaatsroman Op weg naar het licht, beschrijft hij zijn gevecht met de klok, wat gedeeltelijk een gevecht met zichzelf is. Hij filosofeert over sport, over pieken, over het leven, over zoeken naar dat wat zich niet laat vinden. Zijn boek geeft een fantastische blik in het denken van een topschaatser.

Ik geef het een 7,5

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.