Aal

Aal Wilfried de JongWilfried de Jong is vooral bekend van het programma Holland Sport dat hij presenteert samen met Matthijs van Nieuwkerk. Wilfried de Jong kan echter veel meer. Zo is hij theatermaker en schrijft hij. Aal is zijn literaire debuut.

Aal is een verzameling fictieve verhalen welke vanaf de eerste zin boeien. Wilfried de Jong blijkt niet alleen een rijke fantasie te hebben, hij weet ook spanning op te bouwen en situaties origineel en menselijk te beschrijven. Dezelfde originaliteit en aandacht voor de mens die ook Holland Sport zo uniek maakt. Ondanks dat ik persoonlijk niet erg van fictie houdt, pakte die boek me vast om me slechts tussen de verhalen door even naar adem te laten happen, totdat de eerste regel van het nieuwe verhaal per ongeluk tot mijn netvlies reikte.

Ik waardeer Aal met een 8.

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.