https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
Categories
Manuals

Canon Digital Ixus 850 IS Handleiding

Het heeft even geduurd voordat ik een handleiding heb kunnen vinden voor mijn Canon Digital Ixus 850 IS. Maar ik heb ze gevonden! Gewoon op de bijgeleverde cd-rom 🙂 Het is niet 1 bestand, maar het zijn er een aantal. Meer informatie over dit geweldige toestel vind je hier.

De handleidingen vind je in het vervolg van deze post:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

One reply on “Canon Digital Ixus 850 IS Handleiding”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.