Canon Digital Ixus 850 IS Handleiding

Canon ixus 850

Het heeft even geduurd voordat ik een handleiding heb kunnen vinden voor mijn Canon Digital Ixus 850 IS. Maar ik heb ze gevonden! Gewoon op de bijgeleverde cd-rom 🙂 Het is niet 1 bestand, maar het zijn er een aantal. Meer informatie over dit geweldige toestel vind je hier.

De handleidingen vind je in het vervolg van deze post:

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.