De Broncode

Soms is een waargebeurd verhaal te bizar om als bron voor een geloofwaardige film te dienen. Het verhaal van de broncode is er zo een. De Broncode is een reconstructie van het verhaal van Jan Sloot. Een televisiereparateur die eind jaren ’90 de IT wereld versteld deed staan door zijn “coderingstechnologie”, maar uiteindelijk zijn uitvinding mee het graf in zal nemen.

Wat daartussen gebeurt valt te lezen in het 328 pagina’s tellende boek van Eric Smit, Quote journalist en adjunct-hoofdredacteur. Elk van deze pagina’s is om te smullen. Het verhaal grijpt je, om je niet weer los te laten. Nog steeds, ruim een maand na het in 1 dag te hebben gelezen, zet het me af en toe aan het denken.
Lees dit boek! Ik waardeer het met een 9.

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.