Wilfred Genee – Lange tenen

Langs de vele veranderingen in het voetballandschap op tv is Wilfred Genee komen bovendrijven als talentvol presentator. Naast dit presentatiewerk schijft hij ook columns in de telegraaf. Lange tenen is een bundeling van deze columns. Ze hebben raakvlak met voetbal, maar ook met presenteren, het mediawereldje en het bekende nederlanderschap van de schrijver.

Hij schrijft zoals hij presenteert. Vlot, modern, met een eigen stijl en met enig kennis van zaken. Zijn columns zijn dan ook lekker leesbaar en af en toe zelfs bijzonder leuk (Circus Smeets!). 257 Pagina’s is echter domweg nét teveel van het goede. Eenmaal op mn eindstation aangekomen had ik slechts 215 pagina’s verwerkt en het is allemaal teveel van hetzelfde om het laatste stukje nog af te willen maken.
Ik waardeer het daarom met een 6.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.