Handleiding Miele Black Pearl, S 5211 – S 5781

Na jáárenlang gebruik te hebben gemaakt van de Miele S 291 stofzuiger heeft ie het dan toch begeven. Omdat hij erg goed beviel zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe Miele. Dit keer gingen we voor een iets duurder model en wel de Black Pearl uit de 5000 serie. De belangrijkste reden hiervoor is dat dit model stiller is dan de S 291 en dat maakt hopelijk onze kleine wat minder over stuur 🙂

De stofzuiger is ondertussen binnen (besteld via http://www.elektrokoopjes.nl) en de eerste resultaten zijn erg goed. Er komt relatief meer geluid uit de zuigmond vergeleken met de S 291 en dat terwijl de Black Pearl liefst 2200 watt verwerkt tegenover 1600 watt voor de S 291. Hoewel je geen handleiding nodig hebt om de stofzuiger te kunnen gaan gebruiken (slang inklikken, stang inklikken, stekker in stopcontact en gaan. Stofzak en filter zijn al geinstalleerd), is er toch een Nederlandse gebruiksaanwijzing toegevoegd. Boekjes bewaren voor het geval dat is zonde, dus vind je hieronder een link naar de digitale variant.
Gebruiksaanwijzing Miele Black Pearl s-5211 s-5781

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.