Ronald Giphart, Gala

Dit boekenweekgeschenk uit 2003 stopt de emoties van dood en liefde inclusief de minder maatschappelijker geaccepteerde, maar daarom niet mindere emotie van liefde en of passie voor een derde in de verpakking van een tijdsbeeld. Dit tijdsbeeld wordt gevormd door het geheel te ensceneren in modieuze beroepen als schrijfers, actrices en agenten met daartussen een bij naam genoemde “bekende Nederlander”. Dit maakt de beschrijvingen van liefde en dood gemakkelijker verteerbaar. Echter, hoe hip en losjes verpakt ook, jaloezie en overlijden worden nooit leuk.

De vooraf duidelijke tijdslijn vormde de rode draad die ik toch wel af wilde rollen ondanks dat meerdere scenes me niet konden boeien. Ik waardeer dit losjes geschreven boekenweekgeschenk daarom met een 6.

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.