Toestel instellingen N95 Telfort

Telfort levert mobiele telefonie abonnementen voor een lage prijs. Vandaar dus dat ik er maar weer eens een sim-only abonnement hebt afgesloten. Om de een of andere reden blijkt het niet mogelijk de mobiel internet instellingen naar mijn toestel te (laten) smssen. Handmatig instellen lukt wel, als je tenminsten de tool op de site weet te vinden. Hieronder de instellingen:

  • drager gegevens: Packet gegevens
  • Geen wachtwoord
  • Normale verificatie
  • homepage: http://wap.telfort.nl
  • Proxyserveradres: 193.113.200.195
  • Proxypoortnummer: 8080
Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.