Handleiding Shimano Flightdeck

Shimano Flightdeck

Zoek je een mooie fietscomputer / kilometerteller voor je racefiets, dan raad ik je het Shimano Flightdeck systeem aan. Deze teller heeft knoppen verwerkt in het stuur, geeft je snelheid en afgelegde afstand aan. Maar ook de versnelling die je draait en de berekende trapfequentie komen in beeld. Het geheel werkt als een zonnetje!

Download hier de Nederlandstalige handleiding / gebruikers instructies van de Shimano Flightdeck SC-6502 / SC-6501 / SC-M500 in pdf formaat.
Handleiding Shimano Flightdeck

Automatisch starten Shimano Flight deck

Onlangs kreeg ik via deze pagina een vraag over de mogelijkheid van automatisch starten voor de Shimano Flight deck. Opeens realiseerde ik me dat het toch wel ontzettend irritant is dat ook mijn flight deck níet automatisch start als ik weg fiets. Na enig zoeken op internet kwam ik terecht op dit forum. Conclusie: het is geen bug, het is een feature. Om de batterij wat langer mee te laten gaan heeft Shimano een feature ingebouwd dat de Flight Deck niet continu stand-by staat, maar helemaal uitschakelt.  Bij het resetten van de afstand indicator wordt de instelling ingesteld op de batterij besparende eigenschap om níet vanzelf aan te springen. Wanneer vervolgens op start/stop wordt gedrukt, gaat de batterij besparing uit en zal de flight deck wél automatisch starten.

Wat is uw ervaring met de Shimano Flightdeck?

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

4 comments

  1. Hoe download ik de handleiding van de Shimano Flight Deck 6502; de mededeling “Download hier de Nederlandstalige handleiding / gebruikers instructies van de Shimano Flightdeck SC-6502 / SC-6501 / SC-M500 in pdf formaat” is niet gelinked.

    Mijn vriendelijke dank. Tjeerd Baron, Zuid-Afrika

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.