Nieuwe hoes Maxi Cosi Priori

Onze Maxi Cosi Priori kinderstoel, afkomstig van Marktplaats, werkt uitstekend. Helaas is de hoes echter volledig doorgesleten. Wat nu? Een nieuwe stoel? Een nieuwe 2e-hands? Wij kozen ervoor om een nieuwe hoes te kopen. Dit bespaart het milieu een kinderstoel en hiermee is de Maxi Cosi stoel weer helemaal als nieuw.

Navraag bij de lokale baby-winkel leerde dat het bestellen van zo’n hoes zo’n 80 euro zou kosten. Vrij veel als je bedenkt dat je voor minder dan 100 euro een compleet nieuwe stoel hebt. Via marktplaats en ebay vonden we alleen zomerhoezen voor óver de reguliere hoes. Dat is nu niet afdoende.  Na enig doorzoeken en prijsvergelijking kwamen we uiteindelijk uit bij Turtle Child Products. Deze Nederlandstalige website verkoopt allerlei onderdelen voor autostoelen, waaronder compleet nieuwe hoezen voor de Maxi Cosi Priori vanaf €32,- exclusief €6,75 verzendkosten. Ook leverbaar zijn onderdelen voor o.a. Romer, Bobike en Bobob autostoeltjes.

Update: Helaas bestaat de webwinkel niet meer. Wie kan een andere winkel aanbevelen?

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

7 comments

  1. Op zoek naar een nieuwe hoes voor desbetreffend stoeltje maar de link naar de winkel die dit aanbiedt, werkt niet meer….

  2. Op de site wordt geadverteerd met “inclusief verzendkosten”, maar je ontvangt een faktuur dat je binnen een dag vooruit moet betalen, en verzendkosten en administartie kosten moet betalen als je het niet in Groningen komt halen, hoeveel staat er niet bij. Dubieus!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.