Goedkope Creditcards

Creditcards zijn erg handig. Het zijn breed geaccepteerde betalingsmiddelen waarmee u zowel in binnen- als buitenland terecht kunt. Er zijn 3 grote aanbieders van creditcards; Visa, Mastercard en American Express. Visa is de meest geaccepteerde kaart, op de voet gevolgd door Mastercard. Hiermee is de kans dus het grootst dat u bij een willekeurige winkel kunt betalen.

De grote aanbieders bieden zelf hun creditcards aan, maar ook kunt u een creditcard aanschaffen via een tussenpartij, vaak als onderdeel van een loyaliteits-pakket. Soms kunt u dan zelfs gebruik maken van een gratis creditcard. Nadeel is hier dat u gevraagd wordt persoonlijke gegevens als uw inkomen te delen met een relatief onbekende partij.

Dit risico was mij te groot. Ik betaal daarom voor mijn creditcard en wel via de partij waar ik bijna al mijn bankzaken regel; de Rabobank. Daarvan verwacht ik dat mijn gegevens relatief veilig zijn en de kosten van een creditcard, hier Rabocard, vallen enigszins mee. Meer informatie over verschillende creditcards vindt u op creditcard vergelijking.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.