Internet op laptop via mobiel

internet gsmAls je internet op je mobiel hebt, kun je vaak ook je GSM gebruiken als modem om je laptop met het internet te verbinden. Helaas is dat meestal NIET toegestaan! Vodafone, Telfort en KPN verbieden dit in hun algemene voorwaarden. Bij T-Mobile mag het wel.


Providers kunnen aan de hand van de data die je via je telefoon verstuurt herkennen via wat voor client je internet en kunnen er naar handelen. Wil je graag je internetten op je laptop via je telefoon, kies dan dus voor T-Mobile.

Please follow and like us:
Published
Categorized as Services

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.