Zin door Andre Meiresonne

Andre Meiresonne heeft in 2001 zijn carriere als manager achter zich gelaten en is gaan trainen, spreken en schrijven. ” Zin!” gaat over de lezer. Het is een vrolijk, toegankelijk lees- en werkboek over jou. Leer jezelf kennen. Zin! is voor iedereen met met meer plezier wil leidinggeven aan zichzelf en aan anderen.

De vrolijkheid spat er van af. Het boek nodigt uit om te lezen. Het leest makkelijk en verrast. Het is origineel, persoonlijk, confronterend en prikkelend. Andre Meiresonne vermijd de valkuil van het samenvatten van goeroes. Zin! is geen statisch leesboek, maar een workshop in boekvorm. Wat je niet bevalt sla je over, wat je wel bevalt raakt je. Ik waardeer zin! met een 9.

Zin! is te koop, maar ook gratis te downloaden vanaf http://www.zinboek.nl/.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.