Alles is liefde

Feel good movies hebben gemiddeld genomen niet mijn eerste voorkeur qua film. Wanneer de puf er helemaal uit is en de film goed staat aangeschreven sta ik er echter wel voor open.

En dat is maar goed ook! Want Alles is liefde is een geweldige film. Niet origineel en vol platte herkenbaarheid, maar niet 100% voorspelbaar, wel erg leuk gespeeld en zonder pretenties meer te zijn dan een goede feel-good movie. En dan is er ook nog Carice van Houten. Is het zo’n avond? Kijk dan Alles is liefde! Een 8.

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

2 comments

  1. Wat een heisa is er over deze film gemaakt. Misschien was alle promotie wel iets teveel van het goede, want mijn verwachtingen van deze veel waren hierdoor enorm hoog, en hij viel me gewoon ontzettend tegen! Zelfs mijn vrouw vond er niets aan (Op die sinterklaas na dan). Zo zie je maar weer: smaken verschillen.

  2. ja, ik had deze film ook gezien om mijn liefdesverdriet te vergeten. Het werkte eerst niet echt maar later vond ik de film echt leuk. Ik denk dat je vooral zin moet hebben om zo een film te kijken…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.