Levertijd Apple Ipad

Begin Augustus begon mijn interesse in de Ipad zo groot te worden dat ik hem simpelweg wilde hebben. Maar ja, hoe kom je aan zo’n ding?

Mediamarkt, Saturn, MacMe

In eerste instantie maakte ik een rondje langs de Mediamart, Apple Store (MacMe) en Saturn. Dit zijn de drie winkels met Apple producten in Groningen. Nergens was de 16GB Wifi versie beschikbaar. Hoewel er natuurlijk wel de mogelijkheid was een duurder model als de 64GB 3G mee te nemen…

Reserveren

Een week later deed ik een nieuwe poging. Saturn reageerde pas na bijna een week op een eerder gestuurd mailtje, dus bezocht ik alleen de Apple Store (geen voorraad) en de Mediamarkt. De Mediamarkt heeft een 1 maand niet goed, geld terug garantie en tevens heb ik een Mediamarkt waardebon, dus besloot ik daar een Ipad te reserveren. Er werd al aangetekend dat ze niets konden zeggen over de levertijd.

Levertijd daalt

Bijna 2 weken later kwam in het nieuws dat de levertijd van alle Ipads daalde. Via de online stoor werden Ipads in 24 uur geleverd en er bleek zelfs voorraad in een aantal winkels. Ik dus maar weer de stad in. Nog niks gehoord van de Mediamarkt, dus mijn eerste doelwit was de locale Apple Store, MacMe. En ja hoor! Er lag nog 1 16GB wifi Ipad op voorraad. Meegenomen dus en de reservering bij de Mediamarkt afgezegd.

Online Apple store

Waarschijnlijk was ik het snelste in het bezit geweest van een Ipad als ik er een had besteld via apple.nl. Ik gebruik hem echter voor m’n bedrijf en wil dus een BTW-factuur. Daarvoor bleek een zakelijk account nodig op de apple store, waar ik dan weer voor zou moeten worden teruggebeld. Ik wil niet gebeld, ik wil een ipad!

En ik heb er nu dus een 🙂

Please follow and like us:
Published
Categorized as Stuff Tagged ,

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.