Vodafone versus Telfort

Na een aantal jaren tevreden Telfort klant te zijn geweest, lijkt dit toch echt mijn laatste termijn bij deze provider te worden. De landelijke dekking was altijd heel behoorlijk en de snelheid niet slecht.
Sinds enkele maanden is de dekking echter flink verminderd en dan vooral in mijn eigen huis. Toegegeven, Groningen ligt een eindje buiten de randstad, ook hier zou je midden in een woonwijk toch overal in huis wel bereik mogen hebben. En dat heb ik dus helaas niet meer. Telefoongesprekken breken af zodra ik begin te wandelen en een positie bij een raam verlaat. Bij mobiel stel ik me iets anders voor! Door de haperende verbinding is ook de snelheid niet om over naar huis te schrijven.

Mijn vrouw maakt gebruik van de diensten van Vodafone. Ook al enkele jaren, maar in haar geval nog steeds naar tevredenheid. Het bereik is van de huiskamer tot diep in Friesland uitstekend en snelheid is navenant.

Telfort maakt tegenwoordig gebruik van het Kpn netwerk. Voor kwaliteit moet ik dus waarschijnlijk ook niet naar de nieuwe hoofdsponsor van de nationale schaatsploeg. Ik houd daarom mn ogen open voor een interessante Vodafone-aanbieding.

Please follow and like us:
Published
Categorized as Services

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.