Ervaring Haico fietshouder voor LG P990

In mijn vorige artikel ging ik op zoek naar de beste prijs voor zowel de Haico autohouder, als fiets-bevestigingsunit. Beide zijn ondertussen ontvangen via http://www.b2ctelecom.nl.

Ervaring fietshouder

Mijn ervaring met de fietshouder is ronduit belabberd. De houder waarin het toestel wordt geplaatst zit veel te ‘los’. Elke oneffenheid in het wegdek laat de telefoon uit z’n houder trillen. Een extra post elastiek eromheen zorgt ervoor dat dit niet kan gebeuren, maar de blijven ruimte is genoeg om het toestel te ontregelen. Een muziekje afspelen zit er niet in. Uit vrees voor permanente schade durf ik de houder niet langer te gebruiken. Blijf weg van de Haico houder voor de LG P990!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Stuff Tagged ,

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.