Handleiding Bosch SGI58M05EU

Begin 2009 kochten we de Bosch SGI58M05EU vaatwasser. Bosch staat bekend als de goedkoopste van de degelijke merken en de SGI58M05 is in hun range een betaalbaar en stil model. Nu, bijna een jaar verder zijn onze ervaringen met het apparaat erg goed. De vaat is schoon, er gaat niks kapot. Hieronder vind je de gebruikershandleiding in PDF formaat.

Download de instructies / handleiding in PDF formaat: Bosch SGI58M05EU.

En, naar aanleiding van een storing, hier alsnog de Montage Instructies Bosch SGI58M05.

Bij de storing gebeurde er na een programma in te schakelen niets anders dan het geluid van een pomp met af en toe wat gesputter. Uiteindelijk bleek de storing te worden veroorzaakt doordat de vaatwasser water bleef wegpompen, wat het begin is van elk programma. Blijkbaar was de machine niet overtuigd dat alle water weg was. Na de machine van z’n plek te hebben getild, de afvoerfilters en de ruimte daaronder te hebben schoongemaakt (openschroeven met een torck schroevendraaier), draait hij weer als een zonnetje. Zie ook de volgende link.

 

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.