Handleiding Eminent EM7285

Eminent EM7285

Omdat een 10 meter lange HDMI kabel vanaf m’n computer ook na vervanging onbetrouwbaar bleek heb ik besloten de kabel te vervangen door een dedicated media speler met ruimte voor een harde schijf. Na enig rondneuzen viel mijn oog op de betaalbare en goed gewaardeerde Eminent EM7285.

De Eminent EM7285 Limited Edition mediaspeler is klein, heeft wifi voor een draadloze verplaatsing van films van PC naar speler, is stil in gebruik en speelt alle video’s probleemloos af. Het apparaat voelt degelijk en robuust aan. Het enige minder stevige onderdeel is het plastic frontje. Helaas is de mediaspeler precies daar op een metalen poot gevallen, met een breukje als gevolg. De helpdesk was per mail bereikbaar, maar heeft me niet aan een nieuw glaasje kunnen helpen. Omdat de breek geen enkele functionele belemmering geeft, hooguit esthetisch niet zo mooi is, staat de Eminent nog prominent in de huiskamer.
Enig minpuntje na een jaar gebruik is dat niet alle ondertitels worden afgespeeld. Iets waar een softwareupdate verandering aan zou kunnen geven, maar gezien de leeftijd van het modelletje is die kans niet zo groot meer. Mijn ervaring met de Eminent EM7285 Limited Edition is kortom goed en ik zou een ieder met een gerust hard een Eminent speler aanbevelen.

Download hieronder de Nederlandstalige handleiding in PDF.

Handleiding EM7285.

Please follow and like us:

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.