Prijsvergelijking K-Swiss Ultrascendor Mid

K-Swiss Ultrascendor Mid

Om mijn zwakke enkelbanden zoveel mogelijk steun te geven tijdens het tennissen, speel ik op de stevigste tennisschoenen die ik heb kunnen vinden. De half-hoge K-Swiss Ultrascendor Mid bevalt me al jaren uitstekend en ik bestel ze dan ook blind keer op keer opnieuw.

Aangezien ik weet welke schoenen ik wil hebben en zelfs precies weet welke maat me past, rest alleen nog de prijs om te bepalen waar ik m’n schoenen bestel. Wat betreft de maat: deze komt behoorlijk overeen met m’n normale schoenmaat. De pasvorm past mooi bij m’n relatief wat brede voet.

Prijzen vergeleken

Zie hieronder een overzicht van de prijzen vergeleken tussen de verschillende webshops in Nederland waar de K-Swiss Ultrascendor Mid nog leverbaar was in maat 44,5 (/10).

Winkel Prijs Verzendkosten Totaal
http://www.racketworld.nl  € 95,95 0  € 95,95
http://www.tennis-point.nl  € 99,90  € 5,90  € 105,80
http://www.racketspecialist.nl  € 107,95 0  € 107,95
http://www.tennisdirect.nl  € 102,95 € 5,95  € 108,90

Racketworld

De bestelling bij Racketworld is ondertussen de deur uit. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verzonden. Betaling is mogelijk via Ideal, creditcard en Paypal zonder extra kosten. Alleen voor Rembours verzendingen moet worden bijbetaald. De schoen schijn in principe niet meer geleverd te worden, dus ik hoop dat de schoen ook daadwerkelijk verzonden gaat worden.  De verwachte leverdatum is 11 oktober. Ik ben benieuwd!

Update 17 oktober 2013: Helaas, pindakaas. Na een week wachten zonder bericht toch maar eens een mailtje gedicht naar Racketworld. Ik word 2 dagen later gebeld met de droevige mededeling dat de schoen niet meer leverbaar is. Er zijn geen vergelijkbare (half hoge) schoenen op de markt. Het aanbod is daarom om het overgemaakte geld te parkeren op mijn account bij Racketworld en rustig een ander model uit te kiezen. Ik kies er echter voor om m’n geld terug te vragen, wat vervolgens toegezegd wordt.

Racketspecialist

Ondertussen is de schoen ook bij tennis-point niet meer in mijn maat leverbaar. Volgende poging: http://www.racketspecialist.nl. Volgens de site is er voorraad. De website hapert af en toe, maar uiteindelijk lukt het me om te bestellen en te betalen via Ideal.  Ik wacht weer af!

Update 21 oktober 2013: kijk, dat is service, reeds 18 oktober zijn de schoenen geleverd. Ik ga tennissen!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Stuff

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

2 comments

  1. Dag Anja. Helaas, ik hoop nog geen goede alternatieve stevige, stabiele tennisschoen gevonden. Ik ga binnenkort maar eens langs bij KC Tennis. Ik heb daar goede ervaringen opgedaan bij het selecteren van een nieuw racket en heb gezien dat ze een uitgebreid assortiment met de betere tennisschoenen hebben.

  2. Hallo Leendert,
    Ik ben een vrouw met zwakke enkels maar helaas kan ik in Nederland geen hoge tennisschoenen vinden die geschikt zijn voor kunstgras. Weet jij toevallig een adresje? Het mogen evt ook mannenschoenen zijn in maat 40…. De tennisschoenen waar jij over schrijft zijn nergens meer te bestellen volgens mij. Hoop dat je een tip voor me hebt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.