Lekker Bier

Argus Bier

M’n bierconsumptie is beperkt. Maar als ik dan een biertje drink, drink ik er bij voorkeur een die me goed smaakt. De beste bier aanbiedingen en wat achtergrondinformatie vind ik op biernet. Maar om te voorkomen dat ik bier in huis haal wat me niet smaakt, houd ik in onderstaand lijstje bij met lekker bier.

Bier Type Smaak
Amstel Bock 3
Amstel Malt 3
Argus Pils 7
Bavaria Dubbelbock 1
Bavaria Pils 7
Bittburger Pils 7
Dommels Pils 5
Erdinger Alcoholfrei 5
Heineken Pils 7
Hertog Jan Pils 7,5
Jupiler Blond Bier 7
Schulten Brau Pils 6
Warsteiner Alcoholfrei 5
Warsteiner Pils 7,5
Please follow and like us:
Published
Categorized as Food Tagged

By Leendert

Leendert van Achteren is a Business Analyst and part-time Web Entrepreneur. He's building and managing websites with SEO in mind He's writing about anything that has his interest, but especially focusing on market transparency for consumers.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.