koffiebonen

De Lekkerste koffiebonen

Na jarenlang tegen de prijs te hebben aangehikt, heb ik begin 2013 dan eindelijk een mooie Saeco Intuita espresso machine gekocht. De koffie is geweldig. Althans, mits je er goede bonen in stopt….

En welke bonen het beste bevallen is een kwestie van proberen. Voor het gemak kijk ik in deze vergelijking alleen naar de smaak. Al te dure bonen zullen niet snel in het overzicht terecht komen. Maar mocht ik ze toch proeven, dan is het goed te weten wat ik al dan niet mis. Hier daarom de resultaten van mijn vergelijking van en zoektocht naar de lekkerste koffiebonen.

Merk Soort Smaak Winkel
? Koffiebonen 3 Aldi
Bellarom Classico Rostcafe 3
DE Koffiebonen 6 Divers

Heb je ervaring met verschillende koffiebonen? Welke bevallen jou het beste?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.