Besparen

Euro

Ik geloof dat mensen gebaat zijn bij een vrije markt waarin verschillende partijen elkaar beconcurreren. Om als consument vervolgens de beste keuze te kunnen maken heb je alle relevante informatie nodig. Op sommige terreinen is of was die niet altijd voorhanden. Ik heb de volgende websites gebouwd om consumenten te helpen Euro’s te besparen door verschillende mogelijkheden te vergelijken.

Goedkope Energie

Energie is simpel. Of je nou stroom van de ene of van de andere aanbieder afneemt, je apparaten merken er niets van. Hetzelfde geldt voor gas. Dus waarom moeilijk doen? Goedkope energie helpt je een keuze te maken tussen de verschillende aanbieders op argumenten die er voor jou toe doen. Ervaringen, kosten, milieu effecten. Maar ook worden bespaartips gedeeld.

Creditcards

Een creditcard is als een bankpas. Hij moet geaccepteerd worden en hij moet het gewoon doen. Maar waar moet je nou op letten bij het kiezen van de juiste kaart? Hoe vergelijk je de creditcards van de grootste aanbieders Visa, Mastercard en American Express? Er bestaan gratis creditcards en het is zelfs mogelijk om geld te verdienen door gebruik te maken van een creditcard. Ga naar gratis creditcard voor meer informatie en start met besparen.

Pechhulp

De ANWB is niet langer monopolist op het gebied van pechhulp. Er is nu een hoop te keuze. Vergelijken van de mogelijkheden, kosten en ervaringen van mensen met pech doe je op www.pechhulpoverzicht.nl. Pechhulp diensten zijn te krijgen voor auto, motor, caravan én fiets!

Sim Only

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar wat is een telefoon zonder abonnement? Meer en meer kopen we een los toestel en sluiten we apart een abonnment af. Zo’n abonnement zonder toestel noemen we een sim only. Kies je voor een abonnement met veel of weinig data? Hoeveel belminuten heb je nodig? Vind de beste aanbieding op www.goedkopesimonly.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.